Tilbud og tanker om lidt af hvert til dig

09-11-2020

Der er noget inde i dig, der ikke er som det skal være. Du mærker uro og utilfredshed. Du har svært ved at falde i søvn om aften. Her får tankerne frit løb og har fuldstændig overtaget al logisk tænkning, det er nemlig tankemylder som holder fest.

Du vågner om morgen efter kun 2 timers søvn og er helt udmattet, men du skal afsted på arbejde og så har du lovet dig selv, at du skal være mere sammen med familien, for du har ikke været særlig nærværende i den senere tid. Sådan går dagene. Du oplever, at du begynder at glemme ting som du normalt husker; turen på vej til arbejdet, hente børnene fra børnehaven, opgaverne på arbejdet hober sig op og ja…alt begynder at flyde sammen og overblikket svigter dig. Hvis nogen siger noget til dig, føler du at halsen snører sig sammen, og du oplever en vrede eller aggression som du ikke ved hvor kommer fra. Det bliver bare svære og svære at komme op om morgen, for du har ingen energi – det sikreste sted er under dynen.

Ovenstående er typiske stresssymptomer og du er i højrisiko for at skulle sygemelde dig. Det værste er, at du er på vej til at svigte dig selv, for ikke at passe godt nok på dig selv.

Hvis du ikke gør det, kan du heller ikke passe på din familie eller dit arbejde.

Hvis noget af ovenstående, er noget du kan nikke genkendende til, så er det nu at du skal have hjælp. Det er tegn på, at noget skal ændres eller justeres i dit liv.

Stresscoaching er ikke kun for stressramte. Det er i allerhøjeste grad vigtigt, at du søger en coach inden stressen lukker sit jerngreb om dig. Coaching kan også bruges som forebyggende behandling. At have begyndende stress, behøves ikke at være pga. arbejde. Det kan hænge sammen med noget i dit liv, som ikke er som det skal være – og ofte ligger der noget i dine indre krav, som skaber mere forhindringer, så det er svært selv at se muligheder.

19-10-2020
Den eneste der kan gøre noget ved det – er dig!
Du skal måske tage nogle svære beslutninger i dit liv - det kan være i forhold til karriere, privatliv eller du føler dig stresset eller presset på noget, som kan være svært at tale om.
Det kan her være godt at tale med et andet menneske, som ikke er farvet af hvem du er som person.
 
Kontakt mig og vi aftaler et tidspunkt for en for-samtale, enten hos mig i min klinik eller pr. telefon 
Hvad er en for-samtale? En for-samtale vil forløbe med at du fortæller om dig selv, din historie og hvad du ønsker hjælp til.
Jeg fortæller dig hvad jeg arbejder med i min coaching. Hvilke værktøjer og hvordan et forløb vil foregå hos mig.
På den måde får du mulighed for at mærke efter, om det er noget for dig og det allervigtigste om vi har den kemi, der skal til, for at vi kan starte et samarbejde.
Jeg ved det kræver mod, at bede om hjælp, men hos mig er der fuld diskretion og jeg har tavshedspligt.