Sø med udsigt

Stressreducerende forløb i naturen for hold i april og maj- meld dig til via AOF Odense

06-April-2021

Stressreducerende forløb i naturen for hold - opstart 19. april eller 21. april

Via forskellige enkle mindfulness teknikker/øvelser, vil kursisterne lære at få fokus på det bevidste nærvær med hjælp fra naturen, med alt det har at byde på.
Øvelserne kan f.eks. være: gå mindful (mindful walk), korte meditationer med fokus på forskellige sansninger samt mindful bevægelse (mindful movement).
Der vil også blive gennemgået hvad mindfulness er, og hvordan det kan afhjælpe/forebygge stress.
Den sidste dag i hvert forløb slutter med 3 timers stilhed i naturen og 1 time til refleksion. Det er muligt at aftale en individuel samtale, hvis man ønsker det efter kurset.
Kurset er for dig, der har et ønske om at forebygge stress, føler tegn på stress, på vej tilbage efter at være stressramt eller for dig, der gerne vil have ro og hvile til at bearbejde svære ting i dit liv- Det kan være beslutninger eller håndtering af komplicerede eller udfordrende relationer. Men det er absolut ikke et krav. Alle er velkommen.
Tilmelding via AOF Aftenskolers hjemmeside:
https://aof.dk/kurser/friluftsliv/alternativ-energi/aof-center-odense-assens/0321101021/stressreducerende-forlob-i-naturen-for-hold/1202/

06-April-2021

Mindfulness og stilhed i naturen torsdage og søndage - for alle der måtte ønske et par timers afbræk fra hverdagen

Naturen er foranderlig og ikke en eneste dag i naturen er ens, og det er utrolig hvad man i en stille stund kan opleve, bare ved at være nærværende.

Naturen lægger op til kravfrihed, og du skal bare give dig hen og tage i mod. Man bliver overrasket over hvor tæt forbundet vi egentlig er med naturen,
og den ro den kan give os hvis vi er presset, eller er fuld af bekymringer.

At opholde dig i naturen med nærvær og alle sanser åben, giver dig netop ro og er utrolig afstressende.

Undersøgelser viser at jævnlige ophold i naturen, giver øget fysisk og mental sundhed.

Via forskellige enkelte teknikker/øvelser, vil jeg bringe dig det bevidste nærvær med hjælp fra naturen, som det fantastiske rum med alt det kan byde på.
Glæder mig til at hilse foråret velkommen sammen med dig i min fantastiske natur i Frøbjerg.

Tilmelding via AOF hjemmeside:
https://aof.dk/kurser/friluftsliv/alternativ-energi/aof-center-odense-assens/0321101023/mindfulness-og-stilhed-i-naturen/10860/