Hvem er DiT Hele LiV

Jeg hedder Trine og jeg er uddannet stress- og livscoach samt mindfulness instruktør.

Jeg bor på Fyn i Frøbjerg sammen med min mand, Bjarne, vores kære appenzeller hund, Louis - som helt sikkert vil poppe op her og der, på min side.

I de sidste 2 år, har jeg uddannet mig og arbejdet med stress coaching med afsæt i mindfulness. Jeg holder meget af at bruge naturen, som det helende element i processen, for at få det bedre.
Naturen er en god støtte til at opnå ro og overskud i hverdagen. Jeg omgiver mig med masser af natur i min dagligdag.
Min mand og jeg ejer 10 hektar naturskønt område, og anvendes bl.a. i min behandling under coachingsamtalerne, for dem, der har lyst. Min klinik har adresse hjemme hvor jeg bor, med udsigt til Fyns højeste punkt, Frøbjerg Bavnehøj.

Som menneske er jeg meget optaget af, at mine medmennesker har det godt. Jeg fornemmer og sanser ret hurtigt, hvordan mennesker har det. Jeg vil som coach være lyttende, nærværende, støttende og udvise empati. Men der er ingen tvivl om at man skal være klar til at arbejde hårdt med sig selv og ikke give op, hvis man er indstillet på det, så vil jeg gøre alt for at hjælpe dig til at finde dit potentiale frem og være den bedste udgave af dig selv.

Sygemeldt med stress - sikken en øjenåbner.....
For ca. 2 år siden gik jeg selv ned med stress - og det var noget af en øjenåbner - for jeg troede jeg var uovervindelig og kunne klare hele verden - på én gang! Men jeg kom tilbage igen - en bedre udgave af mig selv og klogere på livet, ikke mindst mig selv. Med det udgangspunkt og en god læring at have med i livets rygsæk, besluttede jeg at starte op som selvstændig mindfulness stress coach på fuld tid. Det gør mig glad og et kæmpe privilegium, at jeg nu kan hellige mig 100 procent med at hjælpe mine medmennesker, med at finde retningen i deres liv.

Uddannelser
Psykologi - HF
2021-

Mindful Master Stress Coach Uddannelse
2018-2020, Heinrich Pan Birk Johansen og Lars Damkjær

Qigong Practicioner 2019 v. Vibeke Fralling, Qigong Academy

Almen voksen pædagogisk grunduddannelse
UCL 2009