Hvem er DiT Hele LiV

 
Baggrund: Uddannet stress- og livscoach samt mindfulness instruktør. Oprindelig uddannet lægesekretær.

Hvor bor jeg: Min klinik har adresse hjemme hvor jeg bor, med udsigt til Fyns højeste punkt, Frøbjerg Bavnehøj. Min familie og jeg omgiver os med 10 hektar naturskønt område.

Jeg arbejder med stresscoaching og livscoaching hvor noget af processen handler om at opmærksomhedstræne, som understøtter det at holde og bevare det bevidste nærvær i fokus.
I det arbejde er det målet, at opnå ro og hvile i din daglige gøren og laden. Opmærksomhedstræning handler også om at føle og mærke, hvad der sker i din krop, når tankerne kommer- en træning i at acceptere og ikke lade tankerne tage over.

Hvad kan du forvente i et coaching forløb

Du og jeg skal forventningsafstemme inden vi går i gang med forløbet.
Du kan forvente at jeg er lyttende, nærværende, støttende og udvise empati i min coaching.

Jeg forventer, at du er klar til at arbejde med dig selv og ikke give op. Hvis du er indstillet på det, så vil jeg gøre alt for at hjælpe dig til at finde dit potentiale frem og være den bedste udgave af dig selv.

Så er der naturen, hvad er det den kan? Naturen er en god støtte til at opnå ro og overskud i hverdagen. I min behandling kan coaching samtaler kombineres med samtaler i naturen, men det er efter aftale.

Uddannelser

Psykologi - HF
2021- 2022

Mindful Master Stress Coach Uddannelse
2018-2020, Heinrich Pan Birk Johansen og Lars Damkjær

Qigong Practicioner 2019 v. Vibeke Fralling, Qigong Academy

Almen voksen pædagogisk grunduddannelse
UCL 2009

Min historie: Stressen kom for tæt på - sikken en øjenåbner.....

Jeg har selv mærket stressen ramme mig - og det var noget af en øjenåbner - for jeg troede jeg var uovervindelig og kunne klare hele verden - på én gang! Men jeg kom tilbage igen - en bedre udgave af mig selv og klogere på livet, ikke mindst mig selv. Med det udgangspunkt og en god læring at have med i livets rygsæk, besluttede jeg at starte op som selvstændig stresscoach. Det er et kæmpe privilegium, at jeg nu i dag kan hjælpe mine medmennesker, med at finde retningen i deres liv.