Hvem er DiT Hele LiV

 
Baggrund: Uddannet stress- og livscoach samt mindfulness instruktør. Oprindelig uddannet lægesekretær.

Hvor bor jeg: Min klinik har adresse hjemme hvor jeg bor, med udsigt til Fyns højeste punkt, Frøbjerg Bavnehøj. Min familie og jeg omgiver os med 10 hektar naturskønt område.

Jeg arbejder med stresscoaching og livscoaching hvor mindfulness understøtter det at holde og bevare det bevidste nærvær i fokus.
Mindfulness understøtter dig i, at opnå ro og hvile i processen. Det betyder, at du vil blive præsenteret for meditation, som er opmærksomhedstræning i at føle og mærke, hvad der sker i din krop, når tankerne kommer- en træning i at acceptere og ikke lade tankerne tage over.

Hvad kan du forvente i et coaching forløb
Det optager mig meget, at mine medmennesker har det godt. Jeg fornemmer og sanser ret hurtigt, menneskers stemning.

Du kan forvente at jeg er lyttende, nærværende, støttende og udvise empati i min coaching.

Jeg forventer at du er klar til at arbejde med dig selv og ikke give op. Hvis du er indstillet på det, så vil jeg gøre alt for at hjælpe dig til at finde dit potentiale frem og være den bedste udgave af dig selv.

Så er der naturen, hvad er det den kan? Naturen er en god støtte til at opnå ro og overskud i hverdagen. I min behandling kan coaching samtaler kombineres med samtaler i naturen, det er efter aftale.

Uddannelser

Psykologi - HF
2021-

Mindful Master Stress Coach Uddannelse
2018-2020, Heinrich Pan Birk Johansen og Lars Damkjær

Qigong Practicioner 2019 v. Vibeke Fralling, Qigong Academy

Almen voksen pædagogisk grunduddannelse
UCL 2009

Min historie: Stressen kom for tæt på - sikken en øjenåbner.....

For ca. 2 år siden gik jeg selv ned med stress - og det var noget af en øjenåbner - for jeg troede jeg var uovervindelig og kunne klare hele verden - på én gang! Men jeg kom tilbage igen - en bedre udgave af mig selv og klogere på livet, ikke mindst mig selv. Med det udgangspunkt og en god læring at have med i livets rygsæk, besluttede jeg at starte op som selvstændig mindfulness stress coach på fuld tid. Det gør mig glad og et kæmpe privilegium, at jeg nu kan hellige mig 100 procent med at hjælpe mine medmennesker, med at finde retningen i deres liv.